Win een week gratis toegang voor Rommeldam

10 maart 2003

PAPENDRECHT - De commissie Rommeldam is op dit moment al weer volop bezig met de
voorbereidingen van de Zomer Rommeldam. Men is op dit moment bezig om een nieuw gerecht te bedenken voor in het eetcafé. De broodrolletjes zullen vervallen dit jaar, dus is er ruimte voor iets anders. De commissie heeft besloten dat de kinderen mogen beslissen wat er dit jaar verkocht gaat worden.

Dus iedereen die een goed idee heeft kan dat aan de commissie Rommeldam laten weten. Stuur een mailtje naar interval@papendrecht.nl of lever een briefje in bij jeugdcentrum Interval, Lange Tiendweg 8a. Zorg ervoor dat je naam, adres, telefoonnummer en natuurlijk jouw idee voor een nieuw gerecht erin staan.

Degene met de beste en leukste inzending, ontvangt een gratis entreebewijs (inclusief snoepkaart) voor de gehele week tijdens de komende Zomer Rommeldam. Je kan meedoen t/m vrijdag 4 april a.s. De winnaar wordt via de plaatselijke media bekend gemaakt. Zomer Rommeldam vindt plaats van 11 t/m 15 augustus 2003. Bel voor meer info naar jeugdcentrum Interval (tel: 615 09 93) en vraag naar Arjan Versluis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.