Politie zoekt getuigen mishandeling meisje

07 maart 2003

PAPENDRECHT - De politie zoekt getuigen van een incident dat al vrijdagmiddag 7 februari 2003 rond 15.15 uur gebeurde. De politie onderzocht de zaak maar zoekt ook mensen die iets zagen of weten.

Een 12-jarig meisje uit Dordrecht ging op die vrijdag met een vriendin weg. Bij het fietstunneltje onder de N3 schold een onbekend meisje haar uit. De verdachte was met nog vier anderen, drie jongens en een meisje. Op het moment dat de 12-jarige iets zei, omsingelde de groep haar. Dat gebeurde op een parkeerplaats in de Domela Nieuwenhuisstraat in Papendrecht. De verdachte sloeg haar in het gezicht. Hierdoor had het slachtoffer een opgezwollen wang.

Het verdachte meisje had halflang blond haar tot halverwege de rug. Ze droeg een blauwe spijkerbroek en een bruine jas. Getuigen kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.