Vrouw beroofd van tas, politie zoekt getuigen

07 maart 2003

PAPENDRECHT - Op vrijdag, 7 maart 2003, omstreeks 15.10 uur, is op de Jan Steenlaan een 77-jarige vrouw uit Papendrecht van haar handtas beroofd.

De vrouw liep op over de Jan Steenlaan in de richting van het winkelcentrum. Tussen een aantal geparkeerde auto's stond een jongen. Toen de vrouw langsliep werd er hard aan haar handtas getrokken. Ze wilde de tas nog vasthouden maar dit lukte niet. Zij liep daarbij een pijnlijke vinger op. De jongen stapte op een fiets en reed weg. Ze liep de jongen achterna en zag dat hij de Rubensstraat inreed en daarna de Anthonie van Dijckstraat. In de tas zaten geen waardevolle spullen. De tas werd later in de middag teruggevonden door een voorbijganger in de bosjes van de Constantijn Huygenslaan. Alles spulletjes zaten er nog in.

De politie is op zoek naar de verdachte. Zijn signalement luidt: een blanke jongen van ongeveer 17 jaar, lengte ongeveer 1,75 meter. Hij droeg een donker halflang jack en had een muts op. Hij reed op een oude fiets.

Getuigen die iets zagen of iets weten worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. (lokaal tarief)

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.