Vernielde bushokjes

04 maart 2003
Vernielde bushokjes

PAPENDRECHT - Deze foto is ook ingezonden door Ruud Hartman. Hij zegt hierover: 'Een paar dagen geleden fotografeerde ik de vernieling van het bushokje aan de Rembrandtlaan vlak bij het Vondelpark. Vandaag, 1 maart, zie ik dat het bushokje aan de overkant ter hoogte van "Willem de Zwijger" het ook heeft moeten ontgelden. Je vraagt je dan af: zou Willem blijven zwijgen als hij dat weer zag gebeuren? Of is het een kwestie van ´wordt vervolgd?'

In een politiebericht van afgelopen vrijdag 28 februari zijn nu voor het eerst in een paar jaar twee vernielers van een bushokje op heterdaad betrapt. Hopelijk zal het aantal vernielingen van bushokjes nu gaan afnemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.