Vandalisme aan orde van de dag

28 februari 2003
Vandalisme aan orde van de dag

PAPENDRECHT - Vandalisme in Papendrecht is helaas nog steeds aan de orde van de dag. Een aantal weken geleden heeft Papendrecht.net er al een artikel aan gewijd.

Deze foto is ingezonden door Ruud Hartman. Hij zegt hierover: 'Ik heb geen idee de hoeveelste maal dit inmiddels is gebeurd bij het bushokje aan de Rembrandtlaan/Vondelpark (7e keer, 12e keer?). Deze dateert van 26 februari j.l. Volgens mij is deze locatie wel een 'bestseller!'

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.