Man aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs en bezit van drugs

22 februari 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft op zaterdagavond 22 februari een 36-jarige man uit Papendrecht aangehouden.

De politie had een melding gekregen dat er iemand bij de afslag Papendrecht van de provinciale weg N3 in de berm was gereden. De man had de plek van het ongeval verlaten, maar kon in zijn woning worden aangehouden.

De verdachte pleegde verzet bij zijn aanhouding. Tevens bedreigde hij een agent met de dood. Tijdens fouillering werd drugs aangetroffen Deze zijn in beslag genomen. De man is een nachtje ingesloten geweest op het politiebureau in Gorinchem.

De man wordt ook ten laste gelegd dat hij zonder rijbewijs een auto bestuurde. Daarnaast was de auto onverzekerd.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.