Van harte welkom op wijkspreekuur

21 februari 2003

PAPENDRECHT - Wie als bewoner van Kraaihoek en Middenpolder vragen, klachten of goede ideeën over de leefbaarheid en veiligheid in de wijk heeft, is dinsdag 4 maart tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom op het (inloop)wijkspreekuur in de Résidence Gerbrandy.

De wijkcoördinator, een medewerker van de gemeentelijke afdeling Beheer en Onderhoud, de wijkagent en het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder zitten klaar om vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en ideeën te inventariseren. Onder het genot van een kopje koffie kunt u van gedachten wisselen met deze functionarissen over de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk of kunt u gewoon uw verhaal kwijt over een ergernis die u veranderd zou willen zien.

Overige data voor dit jaar zijn: 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 2 september, 7 oktober, 4 november, en 2 december.

Op het maandelijkse (inloop)wijkspreekuur voor bewoners van de Westpolder/het Eiland in de Ark zijn de bewoners iedere eerste maandag van de maand tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom, dus het komende jaar op 3 maart, 7 april, 12 mei, 2 juni, 1 september, 6 oktober, 3 november, 1 december.

Nadere informatie over het wijkspreekuur en het wijkgericht werken in het algemeen: Betty Wolt, wijkcoördinator gemeente Papendrecht, tel. 078-6418290.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.