Automobilisten krijgen rijverbod wegens te veel alcohol

21 februari 2003

PAPENDRECHT - Een rijverbod van drie uur heeft een 34-jarige automobilist uit Papendrecht gehad. Hij reed op vrijdagmorgen 21 februari 2003 rond 01.00 uur over de Jan Steenlaan in Papendrecht. Na controle bleek dat hij te veel alcohol op had.

PAPENDRECHT - Het rijbewijs van een 31-jarige autobestuurder uit Ooltgensplaat is ingevorderd. Deze man reed op vrijdagmorgen 21 februari 2003 rond 03.55 uur over de Veerweg in Papendrecht. Hij had te veel alcohol op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.