Tweede verdachte aangehouden wegens beroving tassen

20 februari 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft een tweede verdachte aangehouden in het onderzoek naar de beroving van tassen. Het gaat om een 14-jarige jongen uit Papendrecht en de aanhouding gebeurde op donderdagmiddag 20 februari 2003.

Op 19 februari 2003 hield de politie al een 15-jarige jongen uit Papendrecht aan. Aanleiding van het onderzoek was een beroving die plaatsvond op 21 januari 2003 bij de P.C. Hooftlaan in Papendrecht.

De verdachten bekenden tot nu toe hun betrokkenheid bij zes berovingen. Deze vonden plaats in januari en februari 2003; vijf in Papendrecht en één in Alblasserdam.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.