Ongeval tussen politieauto en personenauto

20 februari 2003

PAPENDRECHT - Een politieauto heeft op de N3 bij Papendrecht een ongeval gehad.

De agenten stonden op donderdagmiddag 20 februari 2003 bij de afhandeling van een aanrijding op de rijksweg A15. Ze hoorden een melding in Nieuw-Lekkerland en reden hiervoor met sirene aan de kruising van de N3 op. Ze botsten in de flank met een personenauto. Deze 20-jarige bestuurder uit Sliedrecht reed waarschijnlijk door het groene verkeerslicht. Hij klaagde na de klap over pijn in zijn nek.

Brandweerlieden knipten het dak van zijn voertuig en haalden hem voorzichtig uit zijn auto.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.