Jongen opgepakt wegens stelen tas

19 februari 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft in het onderzoek naar een beroving een 15-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden. Deze meldde zich na ontbieding op woensdagmorgen 19 februari 2003 bij het Papendrechtse politiebureau.

Op dinsdagavond 21 januari 2003 vond er een beroving van een tas plaats. Het 70-jarige slachtoffer uit Papendrecht liep samen met iemand anders over de P.C. Hooftlaan in Papendrecht. Een verdachte die op een fiets reed pakte haar tas. De politie verdenkt de 15-jarige van de beroving en onderzoekt dit.

Verder zoekt de politie een echtpaar waarvan de vrouw slachtoffer was van een poging tot beroving. Deze vond plaats in januari 2003 rond 16.00 uur; ook op de P.C. Hooftlaan.

Een getuige vertelde de politie dat de verdachte een oudere man en vrouw zag lopen. De vrouw liep met een boodschappenkarretje en een wandelstok in de richting van de Jacob Catsslaan. De verdachte fietste langs de twee en pakte de tas vast. De vrouw viel bijna maar voorkwam de beroving.

De politie verdenkt de 15-jarige ook van dit feit waarvan geen aangifte is.

Het echtpaar kan contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.