Mutsaarts pakt goud op NK atletiek

17 februari 2003
Mutsaarts pakt goud op NK atletiek

Papendrecht/Gent - Afgelopen zaterdag is en delegatie van atleten uit de regio, allen lid van  A.V. Passaat afgereisd naar het Belgische Gent om deel te nemen aan het aldaar
gehouden NK indoor atletiek.

In de moderne Topsporthal namen vijf atleten deel. Aan de 3000 meter en een aan de 800 meter in de categorie masters Op de 3000 meter behaalde Alex Mutsaarts een gouden plak de nieuwe Nederlandse kampioen volbracht deze afstand na een zinderende finale in een schitterende tijd van 8.54.80. De vierde tot en met de zevende plaats werden bezet door Jan Prins, Rob van Pelt , Jos van Giersbergen en Heero Spaan. Op de 800 meter behaalde Jan van Heteren een 7e plaats in een tijd van 2.08.21

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.