Verdachten van stelen auto aangehouden

17 februari 2003

PAPENDRECHT - Op maandag 17 februari kwam de melding binnen dat er werd ingebroken aan het Ridderspoorhof.

Daarna werd gemeld dat twee mannen bezig waren met het inbreken in auto's. Op het moment dat de politie met drie auto's aan kwam rijden, reden de twee verdachten weg in een auto.

Er volgde een achtervolging en via de Burgemeester Keijzerweg reden de verdachten de N3 op. De politie stond daar al met een auto te wachten om hen in te sluiten. Met hoge snelheid keerden de verdachten hun auto en reden spookrijdend verder. De politie was hen echter te slim af en wist hen via de ander kant in te sluiten.

De auto van de verdachten reed tegen een politieauto, waardoor het linkerachterwiel van de auto van de verdachten ontzet raakte. In de middenberm werden de verdachten aangehouden. In de auto lag werktuig dat gebruikt kan worden bij inbraken.

De auto waar de verdachten in reden bleek ontvreemd te zijn. De politie heeft een vermoeden wie de verdachten zijn maar de verdachten willen hun naam (nog) niet opgeven.

Het onderzoek loopt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.