Aanrijding tussen fiets en scooter met letsel

17 februari 2003

PAPENDRECHT - Op maandagmiddag, 17 februari 2003, omstreeks 15.35 uur, vond op het fietspad van de Burgemeester Keijzerweg langs de N3 een aanrijding plaats tussen een fiets en een scooter.

De fietser, een 54-jarige man uit Papendrecht, reed over het fietspad, komende vanuit de Zernikenlaan en verleende geen voorrang aan een scooter, bestuurd door een 16-jarige jongen uit Bleskensgraaf. De 54-jarige man liep knieletsel op en de 16-jarige jongen een gebroken pols. Ze zijn beiden per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht.

Beide voertuigen raakten flink beschadigd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.