Verkeersongeval rotonde Rembrandtlaan

14 februari 2003

PAPENDRECHT - Op vrijdag 14 februari omstreeks 15.00 uur vond een aanrijding plaats tussen een 66-jarige automobiliste uit Alblasserdam een 11-jarige fietser uit Sliedrecht.

De vrouw sloeg van de rotonde op de Rembrandtlaan, de Jacob Catslaan in. Zij zag de 11-jarige jongen over het hoofd en schepte hem met haar auto. De jongen kwam met zijn hoofd op de voorruit van de auto terecht.

Hij heeft met een hersenschudding een nachtje in het ziekenhuis doorgebracht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.