PKC op kruisfinalekoers

10 februari 2003

Papendrecht/Dordrecht - PKC heeft afgelopen zaterdag afgerekend met naaste concurrent Deetos uit Dordrecht door deze in eigen hal met 15-22 te verslaan. PKC heeft nu nog twee punten nodig om zeker te zijn van een kruisfinaleplaats in het zaalkorfbalkampioenschap.

De eerste helft was nog behoorlijk spannend, maar in de tweede helft stelde PKC orde op zaken en nam het ruim afstand van Deetos.

Leon Simons van PKC was de topscorer met 9 treffers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.