Verdachte winkeldiefstal aangehouden

07 februari 2003

PAPENDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Papendrecht is aangehouden voor een winkeldiefstal. Getuigen vertelden winkelpersoneel dat de verdachte cd-rom's had gestolen.

De politie ging op zoek naar de jongen en hield hem op vrijdagmiddag 7 februari 2003 aan op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Ook miste men in de winkel een skateboard. De verdachte bekende ook nog meerdere diefstallen. De politie hield ook een 14-jarige andere jongen uit Papendrecht aan voor betrokkenheid bij de winkeldiefstal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.