Diefstal waterscooter uit showroom

06 februari 2003

PAPENDRECHT - Vanuit een showroom is een waterscooter met een trailer gestolen.

De eigenaar van het autobedrijf kwam op donderdagmorgen 6 februari 2003 aan bij het pand aan het Westeind in Papendrecht. De deuren van de showroom stonden open. De scooter die op de trailer stond was er niet meer. De verdachten reden hiervoor een andere auto opzij. Het gaat om een gele Seadoo XP waterscooter.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.