Diefstal opgelost door bandenspoor

04 februari 2003

PAPENDRECHT - Met het volgen van een bandenspoor heeft de politie waarschijnlijk een diefstal opgelost. Agenten stelden op dinsdag 4 februari 2003 net na middernacht een onderzoek in.

Bij een school aan de Stellingmolen in Papendrecht vond een inbraak plaats. Politiemensen volgden een bandenspoor van een bromfiets dat naar de Oostpolder liep. Uiteindelijk stopte het spoor op de P.J. Troelstrastraat bij een woning.

In de schuur vonden de agenten twee computers. De politie hield een 18-jarige man uit Papendrecht aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.