Brand in kelderbox

03 februari 2003

PAPENDRECHT - Een brand in een kelderbox heeft flatbewoners overlast opgeleverd. De melding van de brand in een kelderbox onder de eerste verdieping van een flat kwam binnen op maandagmorgen 3 februari 2003 rond 01.00 uur. Het vuur sloeg over naar vermoedelijk twee andere kelderboxen.

In verband met de rook evacueerde de politie de woningen op de eerste verdieping van het flatgebouw aan de Jozef Israëlsstraat in Papendrecht. Na een paar uur mochten de mensen weer terug naar hun woningen.

De oorzaak van de brand is onduidelijk. Men hoorde wel een klap waarna de brand ontstond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.