Politie zoekt man met hoed

31 januari 2003

PAPENDRECHT - De politie zoekt een man met een hoed. Dit naar aanleiding van een melding dat de onbekende man van ongeveer 35/40 jaar een 12-jarig meisje had lastiggevallen in haar woning aan de Staringlaan in Papendrecht.

Dat gebeurde op vrijdagmiddag 31 januari 2003 rond 14.30 uur. De verdachte stelde het kind allerlei rare vragen en ging weg. De man met de hoed bezocht ook een andere bewoonster van de flat aan de Staringlaan en vertelde dat hij een of ander onderzoek deed.

Getuigen die iets zagen of weten van de man kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.