Winkeldiefstal op de Meent

28 januari 2003

POLITIE ZOEKT GETUIGEN
PAPENDRECHT - Op dinsdagmiddag, 28 januari 2003, omstreeks 15.00 uur, is een winkeldiefstal gepleegd in een winkel (Kruidvat) op de Meent. Twee blanke mannen van ongeveer 30 jaar kwamen de winkel binnen met vermoedelijk een geprepareerde tas. 

Nadat de mannen de winkel verlieten bleek dat er een hoeveelheid verzorgingsartikelen was gestolen. De politie stelt een onderzoek in. Een vrouw die in de winkel was tijdens de diefstal, is vermoedelijk getuige geweest van de diefstal. Zij of andere getuigen wordt verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.