Twee mannen op heterdaad betrapt

28 januari 2003

PAPENDRECHT - Twee mannen, van 16 en 22 jaar uit Papendrecht zijn op heterdaad betrapt bij een poging tot diefstal bij een bedrijf aan de Roemer Visscherstraat. Doordat het alarm afging werd de inbraak niet afgemaakt. Dit gebeurde op dinsdagavond, 28 januari 2003, omstreeks 19.25 uur.

Agenten surveilleerden in burger en zagen hoe het tweetal trachtte in te breken. Daarna gingen zij ook nog de sporthal aan de Jacob Catslaan binnen. Na korte tijd kwamen zij naar buiten en renden weg.

Na een achtervolging en zoekactie hielden de agenten het tweetal aan in de Randwijk. Ze zijn ingesloten en de politie onderzoekt of zij nog meer op hun kerfstok hebben.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.