Jongens op gestolen snorfiets aangehouden

28 januari 2003

PAPENDRECHT - Toen agenten op dinsdag 28 januari op de Andoornlaan surveilleerden, zagen zij twee jongens op een snorfiets rijden. Toen de jongens de politie zagen gooiden zij de snorfiets op de grond en renden ze hard weg.

Een van de jongens probeerde door een sloot weg te komen. De 15-jarige 'natte'verdachte uit Papendrecht werd later in de wijk aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij is voorgeleid.

De 13-jarige passagier is later bij de woning van zijn ouders aangehouden. Ook hij is voorgeleid. De snorfiets werd vorige week als gestolen opgegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.