Aanrijding tussen auto en fietser

26 januari 2003

PAPENDRECHT - Op zondag 26 januari 2003 heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Edelweisslaan.

Een auto bestuurd door een 26-jarige vrouw uit Papendrecht reed een uitrit uit en zag een fietser over het hoofd. De fietser, een 38-jarige man uit Papendrecht, heeft verwondingen opgelopen aan zijn duim, heup en scheenbeen. Hij werd door ambulancepersoneel behandeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.