CDA blij met overwinning blijkt uit verkiezingsbord

25 januari 2003
CDA blij met overwinning blijkt uit verkiezingsbord

PAPENDRECHT - Op dit verkiezingsbord bij de rotonde Veerweg/Burgemeester Keijzerweg is duidelijk te zien dat het CDA blij is met haar overwinning van de Tweede Kamerverkiezingen. Een aantal plaatselijke aanhangers hebben een aantal posters die nog over waren maar geplakt over de andere posters van andere partijen heen. 

Het bord zal natuurlijk binnenkort worden weggehaald door de gemeente, maar toch was het wel een foto die we u niet wilden onthouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.