Botsing met vier auto's

24 januari 2003

PAPENDRECHT - Vier auto's zijn tegen elkaar gebotst op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Dat gebeurde op vrijdagmorgen 24 januari 2003.

Een 19-jarige automobilist uit Dordrecht raapte een gevallen routebeschrijving in zijn auto op. Toen de autobestuurder naar voren keek zag hij dat het verkeer stilstond. Remmen hielp niet meer. Uiteindelijk schoven er vier wagens op elkaar.

Bergingsvoertuigen haalden er drie van de vier weg. Een 44-jarige autobestuurster uit Papendrecht raakte gewond. Ze hield kneuzingen over aan het ongeval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.