Dubbele winst voor DES'72

20 januari 2003
Dubbele winst voor DES'72

PAPENDRECHT - Handbal 1e divisie Heren 1: Verslag DES'72 - Groene Ster van 18 januari 2003,

Het publiek kreeg een leuke, pittige wedstrijd te zien met veel strijd, snelheid en creatieve acties. Groene Ster was de eerste die scoorde, maar al gauw maakte DES'72 gelijk en namen ze een voorsprong die ze niet meer uit handen gaven. De winst, 27-22, van DES'72 was een prettige opsteker na enkele mindere wedstrijden.

Handbal 1e divisie Dames 1: Verslag DES'72 - AKSO/Zwaluwen'30 van 18 januari 2003,

Met na een kwartier een verschil van zes doelpunten, leek DES'72 af te gaan op een heel makkelijke zege. ASKO krabbelde echter terug en kwam net voor rust bijna gelijk. Het lukte DES'72 steeds een voorsprong te houden van twee á drie doelpunten, maar aan het eind van de wedstrijd kwam AKSO toch nog even langszij.

Vlak voor het eindsignaal, bij een stand van 21-20, miste AKSO een strafworp, zodat DES'72 de volledige winst kon bijschrijven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.