Hinder verkeer door bagger- en rooiwerkzaamheden

15 januari 2003

PAPENDRECHT - De komende maand kunnen baggerwerkzaamheden in verschillende delen van de gemeente voor enige overlast zorgen. Zo wordt in de Zernikelaan en het Tinbergenplantsoen en rondom de sportvelden van de atletiekvereniging en PKC in de Oostpolder gebaggerd.

Tegen het einde van de maand worden rooiwerkzaamheden verricht aan bomen in de Rubensstraat, de Beukmolen, de Paltrokmolen, de Willem Dreeslaan en de Da Costastraat. Ook tijdens deze werkzaamheden kunnen weggebruikers enige hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.