ChristenUnie-delegatie doet Papendrecht toch aan

14 januari 2003

PAPENDRECHT - Dankzij de bereidwillige medewerking van het COA (Centraal Opvangorgaan Asielzoekers), heeft de ChristenUnie enkele dagen voor het werkbezoek van de partijtop aan de Drechtsteden een alternatief programma voor Papendrecht kunnen invullen. De delegatie gaat op bezoek bij het Asielzoekerscentrum te Papendrecht.

Eerder weigerde het college van B&W de delegatie te ontvangen, waardoor het er even op leek dat Papendrecht noodzakelijkerwijs overgeslagen moest worden (zie Kort Nieuws bericht 13 januari 2003).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.