College Papendrecht werkt niet mee aan bezoek ChristenUnie-top

13 januari 2003

PAPENDRECHT - Het college van B&W bestaande uit VVD, CDA en PAB werkt niet mee aan het werkbezoek van de ChristenUnie-fractie. In het hele land brengen de Tweede Kamerfracties van alle politieke partijen werkbezoeken voor de verkiezingen. In Zwijndrecht, Dordrecht en Sliedrecht wordt de delegatie van de ChristenUnie op het hoogste niveau ontvangen. In Papendrecht mag de ChristenUnie het gemeentehuis niet gebruiken en moet zij zelf een locatie zoeken.

De ChristenUnie dient zelfs te betalen voor een presentatie over de centrumplannen door de projectleider. Peter Koutstaal, voorzitter van de ChristenUnie kiesvereniging, heeft deze tijding met verbazing aangehoord en noemt het 'het toppunt van kneuterigheid' en 'kenmerkend', en heeft zich er maar hoofdschuddend bij neergelegd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.