Aanhoudingen wegens autorijden onder invloed

12 januari 2003

PAPENDRECHT - Op maandagochtend, 13 januari 2003, omstreeks 01.05 uur, is in de Wilgenhof een 42-jarige man uit Papendrecht aangehouden wegens autorijden onder invloed. In het bureau blies hij net boven de streep. Omdat dit niet de eerste keer was dat de man werd betrapt, kreeg hij een dagvaarding. Na verhoor is hij met een rijverbod van 2 uur heengezonden.

PAPENDRECHT - Op maandagochtend, 13 januari 2004, omstreeks 02.45 uur, is op de Provincialeweg N3 een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden wegens autorijden onder invloed. In het bureau blies hij net boven de streep. Omdat hij de boete van 190 euro niet direct kon betalen, kreeg hij een dagvaarding mee. Na verhoor is hij met een rijverbod van één uur heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.