Aanhouding wegens vernieling ruit en bedreiging

11 januari 2003

PAPENDRECHT - Op zaterdagochtend, 11 januari 2003, omstreeks 02.20 uur, is een 28-jarige man uit Papendrecht aangehouden wegens vernieling van een ruit en bedreiging met een vuurwapen. 

Kort daarvoor was bij een café aan het Oude Veer een ruit vernield. Dit gebeurde kort nadat een groep van ongeveer zeven personen tegen sluitingstijd het café in wilde. Na veel gepraat verlieten ze uiteindelijk het café. Kort daarna werd de ruit vernield. Een klant van het café ging achter de groep aan en werd bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen.

Na een zoekactie troffen politieagenten de 28-jarige verdachte op de Veerweg aan. Een vuurwapen werd niet aangetroffen. De verdachte is ingesloten. Hij ontkent vooralsnog elke betrokkenheid. Hij is in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.