Inbraak en poging tot inbraak

11 januari 2003

PAPENDRECHT - Op zaterdagavond, 11 januari 2003, is tussen 19.00 en 22.30 uur ingebroken in een woning aan de Pieter Zeemanlaan. Nadat men een raam aan de achterzijde van de woning had geforceerd, kon men binnenkomen. De gehele woning werd doorzocht. Gestolen zijn sieraden, postzegels en oude munten.

In de Albert Schweitzerstraat vond omstreeks hetzelfde tijdstip een poging tot inbraak plaats. Hier werd een bovenlicht geforceerd. Men is echter niet binnen geweest.

De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.