Fokker wint ondernemersprijs Drechtstreek 2002

10 januari 2003

PAPENDRECHT - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel Rotterdam
in Schouwburg Kunstmin is Fokker Aerostructures B.V. uit Papendrecht uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Drechtstreek 2002.

Samen met Fokker Aerostructures waren Novara B.V. uit Alblasserdam en WTH Vloerverwarming B.V. uit Dordrecht genomineerd voor deze prijs, die de kamer van koophandel voor de vijfde keer in successie uitreikt. De winnaar ontving de prijs, een sculptuur, een oorkonde en een bedrijfspresentatie op video, uit handen van de heer F.J. Lavooij, de nieuwe voorzitter van de kamer.

De jury van de Ondernemersprijs Drechtstreek 2002, onder voorzitterschap van de heer A. Verberk, president-directeur & CEO Martinair Holland N.V. heeft de inzendingen getoetst aan het motto 'op welke wijze heeft de ondernemer succesvol de markt bewerkt, gecommuniceerd, personeelsbeleid gevoerd, nieuwe technologieën ontwikkeld, de interne organisatie geleid en een product of dienst in de markt gezet'. Zij lette daarbij met name op de managementaspecten: productie, personeel, marketing, financiën en organisatie en in welke mate deze actief worden ingezet.

De jury is van oordeel dat de mentaliteit van de mensen van Fokker van doorzettingsvermogen getuigt. Met succes is een nieuwe start gemaakt en een uitstekende positie in een internationaal hoogwaardige industriële markt opgebouwd. Fokker Aerostructures B.V. is met recht winnaar van de Ondernemersprijs Drechtstreek 2002.

De Kamer van Koophandel Rotterdam is van mening dat de Ondernemersprijs Drechtstreek een positieve bijdrage levert aan de economische vitaliteit van het gebied. Het onderstreept het belang van de waarde van succesvol ondernemerschap: het thema van de competitie van 2002.

Het juryrapport kunt u hier downloaden:
http://www.rotterdam.kvk.nl/artikel/artikel.asp?artikelID=40511

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.