32 overtredingen bij verkeerscontrole

09 januari 2003

PAPENDRECHT - Bij een uitgebreide verkeerscontrole in Papendrecht heeft de politie 32 overtredingen geconstateerd.

De controle gebeurde op donderdagmorgen 9 januari 2003 op de Burgemeester Keijzerweg en Veerweg in Papendrecht. 16 bekeuringen waren voor automobilisten die geen gordel droegen. Een automobilist kreeg een bekeuring omdat zijn rijbewijs al sinds half 2000 verlopen was.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.