ChristenUniet-top bezoekt Drechtsteden

07 januari 2003
ChristenUniet-top bezoekt Drechtsteden

Regio - Op 15 januari 2003 brengen politici van de ChristenUnie die bekend zijn vanuit de Tweede Kamer of Provinciale Staten, een werkbezoek aan de Drechtsteden. De plaatsen Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht worden bezocht. Ondermeer Leen van Dijke, Dick Stellingwerf, Andries van Dijk, Joop Evertse en Oene Sieriksma zullen aanwezig zijn. Locale politici zullen de delegatie begeleiden.

Vanuit Sliedrecht vertrekt het gezelschap per boot van de Rijkswaterstaat. Onderweg wordt er uitleg gegeven over onder meer de Rijkswaterstaat en de dijkverhoging.

In Dordrecht staat ondermeer een gesprek met het Drechtstedenbestuur en afgevaardigden van het College van B&W op het programma. 

In Zwijndrecht zal men in een rondrit Kijfhoek en de spoorzone en aandoen en luncht men met het college.

In Papendrecht krijgt men in het raadhuis een presentatie over de bouwprojecten Merwehoofd en Centrum.

Met de Waterbus vaart men daarna naar Sliedrecht, waarbij de directie onderweg een presentatie zal houden over deze vorm van openbaar vervoer. Het college van Sliedrecht zal de delegatie ten slotte bijpraten over de problemen omtrent de Vinexlocatie Baanhoek-west en de files op de A15.

Om 20.00u zal er in zalencentrum 'De Lockhorst' een openbare verkiezingsbijeenkomst plaatsvinden met het oog op de Tweede Kamerverkiezingen op 22 januari en de verkiezingen voor de Provinciale Staten op 11 maart 2003.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.