Aanhouding vierde verdachte gestolen auto

05 januari 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft in het onderzoek naar een gestolen auto een vierde verdachte aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Zwijndrecht. Deze aanhouding gebeurde op zondag 5 januari 2003.

De politie hield de andere drie aan na een achtervolging op vrijdagmorgen 3 januari 2003 door Papendrecht. De politie onderzoekt of de vier meerdere diefstallen hebben gepleegd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.