1000 euro voor jeugd DES'72

04 januari 2003
1000 euro voor jeugd DES'72

PAPENDRECHT - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de handbalvereniging DES'72 werd aan de bestuursleden Hans Toes, Laura Hofman en Jan Heezen, een cheque van 1000 euro geschonken ten behoeve van de jeugdcommissie; voor de aanschaf van wedstrijdballen en de financiering van het jaarlijkse Jeugdkamp.

Dat was de opbrengst van een ludieke sponsoractie waarbij jeugdspelers, Rob en Judith Kraaijeveld, Rick Kramer, Marjan de Ruijter en de vader en broer van laatstgenoemde, geld op zich lieten inzetten voor het maken van de Unox-nieuwjaarsduik te Scheveningen. De Unox-muts en een symbolisch ''terugblik''-erwtensoep ontbraken ook niet op de receptie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.