Aanhouding drie verdachten in gestolen auto na achtervolging

03 januari 2003

PAPENDRECHT - Na een achtervolging heeft de politie drie jongens aangehouden.

Zij reden met hoge snelheid in een auto op vrijdagmorgen 3 januari 2003 rond 02.30 uur over de Veerweg in Papendrecht. De bestuurder negeerde een stopteken van de politie. De achtervolging begon. Deze eindigde voor de verdachten beneden het talud en half in de sloot bij een flauwe bocht van de Tiendweg Oost. De drie renden weg maar agenten hielden hen aan. De auto was gestolen in Dordrecht.

De politie onderzoekt de eventuele betrokkenheid van de drie bij een autodiefstal op de Wiardi Beckmanstraat dezelfde nacht. De aangehouden jongens zijn 14 (2x) en 17 jaar en komen uit Zwijndrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.