Unox-Nieuwjaarsduik DES'72 in Scheveningen

02 januari 2003
Unox-Nieuwjaarsduik DES'72 in Scheveningen

Scheveningen/PAPENDRECHT - DES'72 jeugdspelers, Rob en Judith Kraaijeveld, Rick Kramer, Marjan de Ruijter en de vader en broer van laatstgenoemde, lieten voor de Scheveningse Unox-Nieuwjaarsduik geld op zich inzetten ten bate van de handbalvereniging.

Tevens ontvingen zij van de Unox-organisatie een prijs in de vorm van een vaandel met het eigen verenigingslogo.

De actie kwam spontaan tot stand om de vereniging een steuntje in de rug te geven en het nieuwe jaar, ondubbelzinnig, met frisse moed in te gaan.

Meer info is te vinden op www.des72.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.