Melding bij politie na ruzie

02 januari 2003

PAPENDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht heeft zich gemeld bij de politie. Hij was op donderdagavond 5 december 2002 betrokken bij een ruzie die zich afspeelde in de Staringlaan in Papendrecht.

Daar ontstond in een woning onenigheid. Een paar personen vertrok van wie er kennelijk een van hen buiten schoot. De verdachte stond op donderdagmiddag 2 januari 2003 bij het politiebureau aan de Nassauweg in Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.