Man aangehouden na bedreiging met imitatievuurwapen

01 januari 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft op 1 januari 2003 een 37-jarige man uit Papendrecht aangehouden.

De man wordt ervan verdacht een 28-jarige man te hebben bedreigd met een imitatievuurwapen. De aanhouding vond plaats op de kruising Lange Tiendweg met de Jasmijnstraat. Op het politiebureau beledigde de man een politieagent.

De man is in vrijheid gesteld maar heeft nog 27 dagen straf tegoed.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.