PKC verliest finale korfbal Challenge van Die Haghe

31 december 2002

Rotterdam/PAPENDRECHT - Na de nipte winst op het gelegenheidsteam Tulips (25-24) had PKC de finale van de korfbal Challenge in Rotterdam behaald. PKC speelde gisteravond tegen Die Haghe uit Den Haag en daarmee werd een finale bereikt met dezelfde ploegen als in de zaalkorfbalfinale eerder dit jaar.

In deze finale was PKC de favoriet, aangezien het als enige ploeg alle voorrondewedstrijden had gewonnen en Die Haghe het afgelopen seizoen in haar selectie is verzwakt. Echter, het was toch Die Haghe die de spannende finale verrassend won met 23-21.

Die Haghe heeft hiermee de 'Triple' behaald na het zaalkampioenschap en het veldkampioenschap. Bovendien kan Die Haghe de komende maand ook nog de Europa Cup winnen en daarmee PKC als houder van deze cup onttronen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.