Aanrijding tussen drie auto's

25 december 2002

PAPENDRECHT - Op woensdagmiddag, 25 december 2002, omstreeks 12.15 uur, vond op de Veerweg bij de rotonde van de Burgemeester Keijzerweg een aanrijding plaats tussen drie personenauto's.

Een 43-jarige vrouw reed over de Veerweg en kwam van de Meent. Ze zag te laat dat er twee auto's voor de rotonde stilstonden Ze botste achterop een auto die bestuurd werd door een 47-jarige vrouw uit Streefkerk, die op haar beurt weer tegen een auto botste van een 29-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam. De vrouw uit Streefkerk is, samen met haar 18-jarige dochter die bij haar in de auto zat, met nekletsel overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.