Verdachten vernieling telefooncel aangehouden

24 december 2002

PAPENDRECHT - Voor de vernieling van een telefooncel heeft de politie uiteindelijk drie verdachten aangehouden. De vierde ontsnapte.

De vernieling gebeurde op dinsdagmorgen 24 december 2002 rond 01.40 uur bij de Veerweg in Papendrecht. Een getuige waarschuwde de politie. De aangehouden verdachten zijn 24, 25 en 26 jaar en komen uit Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.