Raad definitief akkoord met nieuwbouw theater

23 december 2002

PAPENDRECHT - Donderdag 19 december heeft de gemeenteraad de definitieve goedkeuring over de nieuwbouw van het theater gegeven. De commissie had vorige week dinsdag al een positief advies gegeven, maar de echte beslissing moest nog vallen.

Er waren zo veel mensen aanwezig, dat er zelfs velen op een klapstoeltje moesten plaatsnemen. De aanwezigheid van veel mensen gaf raadsleden een goede reden om de agenda aan te passen en het agendapunt over de beslissing voor een nieuw theater als eerste te behandelen, want anders bestond het risico dat het punt tot maandag aangehouden moest worden. Tegen één uur in de ochtend viel de beslissing: het nieuwe theater komt er! De stemverhouding was: 16 vóór, 6 tegen (PvdA, SGP, Christen Unie).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.