Arriva verzorgt openbaar busvervoer vanaf 1 januari 2003

20 december 2002

PAPENDRECHT - Vanaf 1 januari verzorgt ARRIVA het openbaar busvervoer in de regio.

Een groot aantal aansluitingen wordt gegarandeerd. Dat betekent dat bussen op elkaar wachten en dat, in voorkomende gevallen, voor vervangend vervoer wordt gezorgd. Er komt een nieuwe 10-rittenkaart en in de loop van het komend halfjaar, een geheel nieuw wagenpark met milieuvriendelijke goed toegankelijke lagevloerbussen. ARRIVA geeft een kompleet dienstregelingboekje uit, verkrijgbaar voor €. 4,- bij een groot aantal verkooppunten. Voor vragen kunt u gratis bellen met ARRIVA Klantenservice op 0800-0232545 of kijken op www.arriva.nl.

De verbinding Papendrecht – Dordrecht lijn 162 en 163 wordt uitgebreid met extra late ritten (na 22.00 uur) en een extra vroege rit (06.00 uur). De lijnen blijven aansluiten op lijn 157/257 naar Rotterdam Zuidplein en 159/259 naar Kralingse Zoom. Op zaterdag gaan 162/163 een halfuurdienst rijden. Voor het winkelend publiek rijden deze ritten in Dordrecht via de Spuiboulevard, net als op koopavond.

Lijn 152/252 Dordrecht – Papendrecht – Alblasserdam gaat in Alblasserdam langs de halte van de Fast Ferry rijden.

Lijn 159/259 Sliedrecht – Papendrecht – Kralingse Zoom blijft tijdens schoolvakanties gewoon rijden en er vallen dus geen ritten meer uit.

De sneldienst 188 Papendrecht – Rotterdam Zuidplein gaat in de ochtendspits langer doorrijden en begint ’s middags al vanaf ongeveer 13.00 uur te rijden. Een aantal ritten gaat doorrijden naar Sliedrecht.

De Interliner 388 Papendrecht – Utrecht wordt vervangen door een Q-liner. Hierop zijn behalve traject- kaarten ook de strippenkaart geldig. In de spits wordt hierop een toeslag geheven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.