Ereplaatsen voor AV Passaat

16 december 2002

PAPENDRECHT - Op 7 december deden elf atleten mee aan de Indoor Zeeland Atletiek. Bij de pupillen behaalde Marije Severijnen een tweede plaats op de 600 meter (2.16.3) en werd zij negende op de meerkamp. Tessa Louter behaalde hier een mooie veertiende plaats. 

Bij de junioren behaalden de volgende atleten een medaille: Lieke Bakker op hoog (1.40m), Patrick Cronie werd 2e bij het kogelstoten (10.81m), Gitta van der Leun werd 1e op de sprint (8.3 sec) en 2e op de 600 meter (1.54.4).

Op 15 december reisden vijf atleten af naar Arnhem voor de Indoor Arnhem. Ook hier weer mooie prestaties en medailles. De atleten presteerden als volgt:
Lieke Korteland behaalde een P.R. met kogel (7.24m), dit deed ook Sander Janssen (7.45m),
zo ook zijn broer Jeroen met een afstand van 7.97m, Jeroen behaalde ook de finale sprint en werd hier vijfde met een P.R. van 8.55 sec. Sanne Korteland werd 1e bij het hoogspringen (1.45m) en zij werd in de finale sprint 3e (8.63 sec), Roy Hoornweg sprong een P.R. bij het hoog (1.50m) en werd hier 3e mee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.