Kerstspullen voor Kerstrommeldam gezocht

03 december 2002

PAPENDRECHT - De organisatie van Kerstrommeldam van 11 december 2002 is op dit moment hard op zoek naar de volgende materialen: kerstspullen, kerstservetten, kerstplaatjes enz. Degenen die deze materialen over hebben, wordt vriendelijk verzocht deze af te geven bij Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a.

De groep vrijwilligers van Amnesty International in Papendrecht is op zoek naar nieuwe leden. Amnesty protesteert wereldwijd tegen mensenrechtenschendingen. Wie meer wil weten over het werk van Amnesty, of mensen die overwegen lid te worden, kunnen bellen met Gedra Molinger, tel. 615 03 51.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.